Sportski klub Heraklo

Školski sportski klub HERAKLO osnovan je sada već davne 1995. godine. 

Tijekom proteklih dvadeset i sedam godina naš klub pod svojim je krilima držao velik broj školskih sportskih ekipa i pojedinaca koji su se natjecali na županijskim i državnim razinama, velik broj učenika koji su bili uključeni u izvannastavne aktivnosti rekreativno-edukativnoga tipa, ali i natjecateljskoga i humanitarnoga, organizaciju odlazaka naših učenika na velike sportske događaje, suradnju sa sportskim klubovima, suradnju s drugim srednjim školama i mnoga druga događanja u cilju promocije i popularizacije sporta i njegove važnosti u razvoju mladih.

Svaka školska godina donosila je nešto novo. Nikada nije izostalo novih ideja i s veseljem i ponosom možemo reći da smo veliku većinu tih ideja i ostvarili i pretvorili u zavidne rezultate.

Duh i ponos dva su osnovna pokretača našega Školskog sportskog kluba Heraklo koji nas i dalje nosi prema novim pobjedama, novim saznanjima i zdravim životnim stavovima!

Aktivnosti izvan škole:
KLIZANJE na S.R.C. Šalata (rekreativno-edukativni program), SKIJANJE i SNOWBOARD, ZAGREBAČKI MARATON – utrka građana, TERRY FOX RUN – humanitarna utrka, PRVA POMOĆ (edukativno-natjecateljski program)

Aktivnosti u školi:
FUTSAL, STREETBALL, BADMINTON, STRELJAŠTVO

Posjet sportskim događajima:
Euroliga šampiona – rukomet, natjecanja naših sportskih državnih seniorskih reprezentacija, Hanžekovićev memorijal – atletika

Skip to content